Tennis News

Wimbledon: Πάνω από 10.000 δολάρια το φθηνότερο εισιτήριο για τον τελικό    Wimbledon: Ο Τζόκοβιτς έκλεισε το rematch με τον Αλκαράθ    "Σκούπισε" τον Rune και έφτασε τους 60 προημιτελικούς ο Djokovic!    Wimbledon: Το πρόγραμμα της Κυριακής    Σίνερ: Με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο Wimbledon     Wimbledon: Στο ποσό-ρεκόρ των 50εκ. λιρών τα χρηματικά έπαθλα!     ATP Rankings: Νέα κορυφή, νέα εποχή στο ανδρικό τένις    Τσιτσιπάς: “Αυτό το παιδί είναι απλά πολύ καλό”    H στιγμή που ο Σίνερ ακούει για πρώτη φορά ότι είναι Νο1      Μαζί στη συνέντευξη Τύπου Badosa και Τσιτσιπάς    Συνεχίζει το σερί ο Sinner      O Zverev υποχρέωσε τον Rafa στην 1η του ήττα σε πρεμιέρα στο RG!      Τσιτσιπάς: "Πάντα ονειρευόμουν να κερδίσω το Roland Garros και το Wimbledon"   Προπονήθηκε με τη Swiatek η Σάκκαρη    Roland Garros: Αυτά θα είναι τα χρηματικά έπαθλα φέτος    Ανέβηκε στο Νο.6 του κόσμου η Σάκκαρη     Η μάχη για το Νο.1 στο χώμα    Recordman Nole: Μεγαλύτερος σε ηλικία Νο.1 στην ιστορία!      Miami 2024 - Day 1 Highlights     Αλκαράθ : Ο Βασιλιάς της ερήμου   "Προσγείωσε" τον Sinner o Alcaraz!     
Users: 1 Guest
Τσιτσιπάς, Σάκκαρη: Παράλληλη πρεμιέρα στο Roland Garros – Tennis Club
Newsroom
Έγινε γνωστό το πρόγραμμα της Δευτέρας (27/5) για τη δεύτερη μέρα του Roland Garros, στην οποία ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη αναμένεται να κάνουν μαζί πρεμιέρα.

Στα δύο από τα τρία κεντρικά court θα κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα (26/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου στο Roland Garros.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας αναμένεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του το μεσημέρι της Δευτέρας, περίπου στις 15.00 ώρα Ελλάδας, κόντρα στον Μάρτον Φούτσοβιτς μιας και το παιχνίδι του ακολουθεί την αναμέτρηση που θ’ ανοίξει το πρόγραμμα στο Suzanne Lenglen ανάμεσα σε Κρις Γιούμπανκς και Γιανίκ Σίνερ.

Από την άλλη, η Μαρία Σάκκαρη αναμένεται να παίξει κόντρα στην Βαρβάρα Γκράτσεβα λίγη ώρα μετά την έναρξη στο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά, μιας και ο αγώνας της είναι ο τρίτος στο πρόγραμμα του court “Simone Mathieu”, μετά τα ματς Μασάροβα – Βοντρούσοβα και Αρνάλντι – Φις.

Άξιο να σημειωθεί πως είναι πολύ πιθανό η πρεμιέρα του Ναδάλ να συμπέσει με τις πρεμιέρες των δύο Ελλήνων αθλητών, με τον Ισπανό πολυνίκη να παίζει με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ως το τριτο παιχνίδι στο Phillippe Chatrier.

Αναδημοσίευση από : www.gazzetta.gr