Tennis News

Wimbledon: Πάνω από 10.000 δολάρια το φθηνότερο εισιτήριο για τον τελικό    Wimbledon: Ο Τζόκοβιτς έκλεισε το rematch με τον Αλκαράθ    "Σκούπισε" τον Rune και έφτασε τους 60 προημιτελικούς ο Djokovic!    Wimbledon: Το πρόγραμμα της Κυριακής    Σίνερ: Με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο Wimbledon     Wimbledon: Στο ποσό-ρεκόρ των 50εκ. λιρών τα χρηματικά έπαθλα!     ATP Rankings: Νέα κορυφή, νέα εποχή στο ανδρικό τένις    Τσιτσιπάς: “Αυτό το παιδί είναι απλά πολύ καλό”    H στιγμή που ο Σίνερ ακούει για πρώτη φορά ότι είναι Νο1      Μαζί στη συνέντευξη Τύπου Badosa και Τσιτσιπάς    Συνεχίζει το σερί ο Sinner      O Zverev υποχρέωσε τον Rafa στην 1η του ήττα σε πρεμιέρα στο RG!      Τσιτσιπάς: "Πάντα ονειρευόμουν να κερδίσω το Roland Garros και το Wimbledon"   Προπονήθηκε με τη Swiatek η Σάκκαρη    Roland Garros: Αυτά θα είναι τα χρηματικά έπαθλα φέτος    Ανέβηκε στο Νο.6 του κόσμου η Σάκκαρη     Η μάχη για το Νο.1 στο χώμα    Recordman Nole: Μεγαλύτερος σε ηλικία Νο.1 στην ιστορία!      Miami 2024 - Day 1 Highlights     Αλκαράθ : Ο Βασιλιάς της ερήμου   "Προσγείωσε" τον Sinner o Alcaraz!     
Users: 1 Guest,1 Bot
Τσιτσιπάς – Βαν Ας 3-0: Εκλεισε θέση στους «16» ο Στέφανος – Tennis Club
DAVIS CUP / ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Φανταστικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νίκησε στα τρία σετ τον Λούκα Βαν Ας και πέρασε στη φάση των «16» του Australian Open για τέταρτη σερί χρονιά. O Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία τρομερή εμφάνιση και ξεπέρασε και το εμπόδιο του Λούκα Βαν Ας.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 19χρονου Γάλλου με 6-3, 6-0, 6-4 σε 2 ώρες και 2 λεπτά, συνεχίζοντας την παράδοση που τον θέλει να «μαγεύει» στη Μελβούρνη!

Τώρα, έρχεται το πιο δυνατό τεστ, αφού θα αναμετρηθεί με τον Αμερικανό Τείλορ Φριτζ, Νο.12 στον κόσμο, που έχασε το πρώτο σετ από τον Φάμπιαν Μαροζάν, αλλά πήρε την πρόκριση με 3-6, 6-4, 6-2, 6-2.

Ο 19χρονος Γάλλος έβαλε δύσκολα στην αρχή στον Στέφανο, αλλά όσο περνούσε η ώρα και προσαρμοζόταν στο παιχνίδι του ο Τσιτσιπάς, τόσο άρχισε να κυριαρχεί. Αφού ήρθε το break στο πρώτο σετ, έκανε το παιχνίδι του και με αποφασιστικό τρόπο έφτασε στη νίκη.

Αν περάσει στα προημιτελικά ενδέχεται να πέσει πάνω στον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Σε αντίθεση με τα δύο πρώτα ματς, παρότι χρειάστηκε να σώσει δύο break point στο πρώτο game, ο Στεφ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο σετ και πήρε προβάδισμα με το break που σημείωσε στο 3-2. Σέρβιρε με επιτυχία για την κατάκτηση του πρώτου σετ στο 5-3 και ακολούθησε ρεσιτάλ στο δεύτερο σετ, όπου δεν έχασε ούτε game.

Ο Βαν Ας αντέδρασε στο τριτο σετ μην έχοντας τίποτα να χάσει και άρχισε προβάδισμα 3-0, αφού έσπασε πρώτη φορά το σερβίς του Στέφανου στο δεύτερο game του σετ.

Με love game ήρθε η πρώτη αντίδραση του Τσιτσιπά στο σετ και το break ακολούθησε με τον πιο αδιανόητο πόντο που έχουμε δει. Ο Τσιτσιπάς έβγαλε 4 συνεχόμενες άμυνες σε σμας του αντιπάλου του, όλες έσκασαν στη πλευρά του Βαν Ας, που στο 5ο βολέ σημάδεψε το φιλέ!

Παίρνοντας το τέταρτο σερί game του προηγήθηκε με 4-3 και έκλεισε χωρίς δυσκολία τον αγώνα στο 5-4, μπαίνοντας πανηγυρικά στη δεύτερη εβδομάδα του πρώτου Grand Slam της σεζόν.

Πηγή :  in.gr