Tennis News

Wimbledon: Πάνω από 10.000 δολάρια το φθηνότερο εισιτήριο για τον τελικό    Wimbledon: Ο Τζόκοβιτς έκλεισε το rematch με τον Αλκαράθ    "Σκούπισε" τον Rune και έφτασε τους 60 προημιτελικούς ο Djokovic!    Wimbledon: Το πρόγραμμα της Κυριακής    Σίνερ: Με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο Wimbledon     Wimbledon: Στο ποσό-ρεκόρ των 50εκ. λιρών τα χρηματικά έπαθλα!     ATP Rankings: Νέα κορυφή, νέα εποχή στο ανδρικό τένις    Τσιτσιπάς: “Αυτό το παιδί είναι απλά πολύ καλό”    H στιγμή που ο Σίνερ ακούει για πρώτη φορά ότι είναι Νο1      Μαζί στη συνέντευξη Τύπου Badosa και Τσιτσιπάς    Συνεχίζει το σερί ο Sinner      O Zverev υποχρέωσε τον Rafa στην 1η του ήττα σε πρεμιέρα στο RG!      Τσιτσιπάς: "Πάντα ονειρευόμουν να κερδίσω το Roland Garros και το Wimbledon"   Προπονήθηκε με τη Swiatek η Σάκκαρη    Roland Garros: Αυτά θα είναι τα χρηματικά έπαθλα φέτος    Ανέβηκε στο Νο.6 του κόσμου η Σάκκαρη     Η μάχη για το Νο.1 στο χώμα    Recordman Nole: Μεγαλύτερος σε ηλικία Νο.1 στην ιστορία!      Miami 2024 - Day 1 Highlights     Αλκαράθ : Ο Βασιλιάς της ερήμου   "Προσγείωσε" τον Sinner o Alcaraz!     
Users: 2 Guests
Πάτησε γκάζι μετά το 1ο σετ ο Djokovic – Tennis Club
Πάτησε γκάζι μετά το 1ο σετ ο Djokovic (vids)

© Gonet Geneva Open

tennisnews team Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 – 20:18

O Novak Djokovic ξεπέρασε τις δυσκολίες του 1ου σετ και ήταν πολύ βελτιωμένος στο 2ο, για να περάσει γρήγορα το εμπόδιο του Tallon Griekspoor και να μπει στα ημιτελικά του Geneva Open.

Έκανε και το επόμενο βήμα για την κατάκτηση του 99ου τίτλου της καριέρας του ο Novak Djokovic, ο οποίος επιβλήθηκε του Tallon Griekspoor με 7-5, 6-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Όπεν της Γενεύης.

Ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου χρειάστηκε μόλις 77 λεπτά, κάνοντας ένα άψογο 2ο σετ, στο οποίο ήταν πολύ ανεβασμένος και κέρδισε τον Griekspoor σε λιγότερο από μισή ώρα.

Στο 1ο σετ δυσκολεύτηκε πάντως, αλλά ήταν εκεί όταν έπρεπε στις κρίσιμες στιγμές. Στο 8ο game έσβησε το πρώτο break point που αντιμετώπισε και ισοφάρισε σε 4-4, ενώ στο 10ο game έσβησε τριπλό set point από το 4-5, 0-40 και συνολικά 4 ευκαιρίες του Ολλανδού, για να υπερασπιστεί πάλι το σερβίς του και να κάνει το 5-5.

Στο αμέσως επόμενο game έκανε το break που τον έβαλε μπροστά με 6-5 και από τότε κέρδισε τα 8 από τα 9 τελευταία games του παιχνιδιού και τα πάντα άλλαξαν γρήγορα.

Αυτή ήταν η 1.101η νίκη καριέρας του Djokovic, που χθες, ανήμερα των γενεθλίων του, έφτασε στο ορόσημο των 1.100 νικών στο tour.

Θα είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία ημιφιναλίστ στην ιστορία του Geneva Open ο 37χρονος Σέρβος, που αύριο στις 15:00 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τον Tomas Machac. Ο Τσέχος κέρδισε νωρίτερα τον Alex Michelsen με 6-3, 7-6 (2).

Ανααδημοσίευση από : www.tennisnews.gr