Tennis News

Wimbledon: Πάνω από 10.000 δολάρια το φθηνότερο εισιτήριο για τον τελικό    Wimbledon: Ο Τζόκοβιτς έκλεισε το rematch με τον Αλκαράθ    "Σκούπισε" τον Rune και έφτασε τους 60 προημιτελικούς ο Djokovic!    Wimbledon: Το πρόγραμμα της Κυριακής    Σίνερ: Με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο Wimbledon     Wimbledon: Στο ποσό-ρεκόρ των 50εκ. λιρών τα χρηματικά έπαθλα!     ATP Rankings: Νέα κορυφή, νέα εποχή στο ανδρικό τένις    Τσιτσιπάς: “Αυτό το παιδί είναι απλά πολύ καλό”    H στιγμή που ο Σίνερ ακούει για πρώτη φορά ότι είναι Νο1      Μαζί στη συνέντευξη Τύπου Badosa και Τσιτσιπάς    Συνεχίζει το σερί ο Sinner      O Zverev υποχρέωσε τον Rafa στην 1η του ήττα σε πρεμιέρα στο RG!      Τσιτσιπάς: "Πάντα ονειρευόμουν να κερδίσω το Roland Garros και το Wimbledon"   Προπονήθηκε με τη Swiatek η Σάκκαρη    Roland Garros: Αυτά θα είναι τα χρηματικά έπαθλα φέτος    Ανέβηκε στο Νο.6 του κόσμου η Σάκκαρη     Η μάχη για το Νο.1 στο χώμα    Recordman Nole: Μεγαλύτερος σε ηλικία Νο.1 στην ιστορία!      Miami 2024 - Day 1 Highlights     Αλκαράθ : Ο Βασιλιάς της ερήμου   "Προσγείωσε" τον Sinner o Alcaraz!     
Users: 2 Guests,1 Bot
Ανέβηκε στο Νο.6 του κόσμου η Σάκκαρη – Tennis Club
Ανέβηκε στο Νο.6 του κόσμου η Σάκκαρη

© Charleston Open

tn team Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 – 9:06

Ακόμα μια θέση κέρδισε η Μαρία Σάκκαρη αυτή την εβδομάδα, ανεβαίνοντας στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Επέστρεψε στο Top 15 η Danielle Collins.

Η Σάκκαρη συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις για 3ο συνεχόμενο τουρνουά στην Αμερική και με την πορεία της μέχρι τα ημιτελικά του Charleston Open εξασφάλισε την άνοδό της στο Νο.6 του κόσμου, από το Νο.7.

Πάντα στην 1η θέση είναι η Iga Swiatek, που διατηρεί την υψηλή διαφορά της από το Νο.2 και την Aryna Sabalenka. Στο Νο.3 βρίσκεται η Coco Gauff, στο Νο.4 η Elena Rybakina και στο Νο.5 η Jessica Pegula.

Η Σάκκαρη, η οποία έχει κερδίσει 5 θέσεις τον τελευταίο μήνα, ακολουθεί στο Νο.6, ενώ πίσω της είναι στο No.7 η Qinwen Zheng και στο Νο.8 η Marketa Vondrousova. Η Ons Jabeur έχασε 3 θέσεις και υποχώρησε στο Νο.9, μετά και την 5η διαδοχική ήττα της. Το Top 10 συμπληρώνει η Jelena Ostapenko.

Η πιο φορμαρισμένη παίκτρια των τελευταίων τριών εβδομάδων, Danielle Collins, κέρδισε άλλες 7 θέσεις μετά και την κατάκτηση του τίτλου στο Τσάρλστον και από το Νο.22 ανέβηκε στο Νο.15. Θυμίζουμε πως η 30χρονη Αμερικανίδα ήταν στο Νο.53 πριν από 3 εβδομάδες, αλλά κέρδισε back-to-back το 1000άρι του Μαϊάμι και το 500άρι του Τσάρλστον, πετυχαίνοντας 13 διαδοχικές νίκες.

Η φιναλίστ στο 250άρι της Μπογκοτά, Marie Bouzkova, κέρδισε 7 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.35 του κόσμου, ενώ η πρωταθλήτρια του ίδιου τουρνουά, Camila Osorio, άφησε πίσω της 22 θέσεις και βρέθηκε στο Νο.63.

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA

Αναδημοσίευση από : www.tennisnews.gr