Tennis News

Wimbledon: Πάνω από 10.000 δολάρια το φθηνότερο εισιτήριο για τον τελικό    Wimbledon: Ο Τζόκοβιτς έκλεισε το rematch με τον Αλκαράθ    "Σκούπισε" τον Rune και έφτασε τους 60 προημιτελικούς ο Djokovic!    Wimbledon: Το πρόγραμμα της Κυριακής    Σίνερ: Με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο Wimbledon     Wimbledon: Στο ποσό-ρεκόρ των 50εκ. λιρών τα χρηματικά έπαθλα!     ATP Rankings: Νέα κορυφή, νέα εποχή στο ανδρικό τένις    Τσιτσιπάς: “Αυτό το παιδί είναι απλά πολύ καλό”    H στιγμή που ο Σίνερ ακούει για πρώτη φορά ότι είναι Νο1      Μαζί στη συνέντευξη Τύπου Badosa και Τσιτσιπάς    Συνεχίζει το σερί ο Sinner      O Zverev υποχρέωσε τον Rafa στην 1η του ήττα σε πρεμιέρα στο RG!      Τσιτσιπάς: "Πάντα ονειρευόμουν να κερδίσω το Roland Garros και το Wimbledon"   Προπονήθηκε με τη Swiatek η Σάκκαρη    Roland Garros: Αυτά θα είναι τα χρηματικά έπαθλα φέτος    Ανέβηκε στο Νο.6 του κόσμου η Σάκκαρη     Η μάχη για το Νο.1 στο χώμα    Recordman Nole: Μεγαλύτερος σε ηλικία Νο.1 στην ιστορία!      Miami 2024 - Day 1 Highlights     Αλκαράθ : Ο Βασιλιάς της ερήμου   "Προσγείωσε" τον Sinner o Alcaraz!     
Users: 3 Guests
Ακάθεκτος στα ημιτελικά ο Sinner – Tennis Club
Jannik Sinner

Jannik Sinner © Peter Staples/ATP Tour

tn team Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 – 22:22

O Jannik Sinner απέκλεισε και τον Tomas Machac με 2-0 σετ, για να προκριθεί στα ημιτελικά του Miami Open για μια ακόμα χρονιά.

Ο 22χρονος Ιταλός επικράτησε του Machac με 6-4, 6-2 και προκρίθηκε σε ακόμα έναν μεγάλο ημιτελικό, τον 4ο συνεχόμενο μετά το ATP Finals, το Australian Open και το Indian Wells.

Αν και έχασε το γρήγορο προβάδισμα που πήρε με 1-0 και ισοφαρίστηκε με break back σε 1-1, ο Sinner δεν ανησύχησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Δεν απειλήθηκε ξανά το σερβίς του σε όλο το ματς, ενώ στο 7ο game έφτασε στο break, που του έδωσε προβάδισμα με 4-3.

Με love service game έκλεισε το 1ο σετ στο 10ο game (6-4) ο Ιταλός, ο οποίος έκανε διαδοχικά break στα πρώτα λεπτά του 2ου σετ και “ξέφυγε” με 5-1, για να “κλειδώσει” τη νίκη στο 8ο game. Μόλις 3 πόντους έχασε από τη γραμμή του σερβίς σε ολόκληρο το 2ο σετ ο Sinner, ο οποίος μόνο σε ένα service game του Τσέχου δεν είχε break points!

Με εμφατικό τρόπο έφτασε στην 20ή νίκη του στη σεζόν ο Sinner, σε 21 μόλις αναμετρήσεις (20-1). Προκρίθηκε στον 7ο ημιτελικό του σε Masters διοργάνωση ο Ιταλός, ο οποίος θα διεκδικήσει την Παρασκευή την 3η του πρόκριση στον τελικό του Miami Open, στα 4 τελευταία χρόνια. Ήταν φιναλίστ στο τουρνουά το 2021 και το 2023, αλλά δεν κατέκτησε ποτέ τον τίτλο.

Ο αντίπαλός του στα ημιτελικά θα προκύψει από τον άλλον αγώνα της ημέρας, όπου ο υπερασπιστής του τίτλου, Daniil Medvedev, θα αντιμετωπίσει τον Nicolas Jarry.

Πηγή : tennisnews.gr