Tennis News

Wimbledon: Πάνω από 10.000 δολάρια το φθηνότερο εισιτήριο για τον τελικό    Wimbledon: Ο Τζόκοβιτς έκλεισε το rematch με τον Αλκαράθ    "Σκούπισε" τον Rune και έφτασε τους 60 προημιτελικούς ο Djokovic!    Wimbledon: Το πρόγραμμα της Κυριακής    Σίνερ: Με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο Wimbledon     Wimbledon: Στο ποσό-ρεκόρ των 50εκ. λιρών τα χρηματικά έπαθλα!     ATP Rankings: Νέα κορυφή, νέα εποχή στο ανδρικό τένις    Τσιτσιπάς: “Αυτό το παιδί είναι απλά πολύ καλό”    H στιγμή που ο Σίνερ ακούει για πρώτη φορά ότι είναι Νο1      Μαζί στη συνέντευξη Τύπου Badosa και Τσιτσιπάς    Συνεχίζει το σερί ο Sinner      O Zverev υποχρέωσε τον Rafa στην 1η του ήττα σε πρεμιέρα στο RG!      Τσιτσιπάς: "Πάντα ονειρευόμουν να κερδίσω το Roland Garros και το Wimbledon"   Προπονήθηκε με τη Swiatek η Σάκκαρη    Roland Garros: Αυτά θα είναι τα χρηματικά έπαθλα φέτος    Ανέβηκε στο Νο.6 του κόσμου η Σάκκαρη     Η μάχη για το Νο.1 στο χώμα    Recordman Nole: Μεγαλύτερος σε ηλικία Νο.1 στην ιστορία!      Miami 2024 - Day 1 Highlights     Αλκαράθ : Ο Βασιλιάς της ερήμου   "Προσγείωσε" τον Sinner o Alcaraz!     
Users: 3 Guests
Έφτασε στο Ακαπούλκο ο Τσιτσιπάς – Tennis Club
Έφτασε στο Ακαπούλκο ο Τσιτσιπάς (vids)

© Mifel Tennis Open / Mextenis

tennisnews team Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 – 21:49

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ταξίδεψε από το Λος Κάμπος στο Ακαπούλκο, φορώντας μια φανέλα της Εθνικής Μεξικού.

Συνηθίζει να εμφανίζεται με φανέλες του Μεξικού ο Τσιτσιπάς όταν βρίσκεται στη χώρα, είτε σε προπονήσεις είτε σε άλλες του δημόσιες εμφανίσεις κι έτσι ήταν ντυμένος και χθες, όταν έφτασε στο Ακαπούλκο.

“Ο Santiago Gimenez είναι ο αγαπημένος μου Μεξικανός ποδοσφαιριστής”, είπε ο Στεφ, όταν ρωτήθηκε για τη φανέλα.

Θυμίζουμε πως μετά το Λος Κάμπος, όπου ήταν ημιφιναλίστ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών θα αγωνιστεί και στο 500άρι του Ακαπούλκο.

Έκανε και την πρώτη του προπόνηση το βράδυ της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα), παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τα γήπεδα του Ακαπούλκο.

Στον 1ο γύρο του μονού, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Roman Safiullin, ενώ θα παίξει και στο διπλό, μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο.

Πηγή : www.tennisnews.gr